Werknemers

  • Download
Impact Human Resources: betrouwbare partner bij werk

Impact-HR is een uitzendbureau dat graag voor jou aan de slag gaat. Zoek je een betrouwbare partner bij het vinden van tijdelijk werk? Dan ben je bij Impact HR aan het goede adres!

Impact-HR is een topper als het gaat om het vinden van leuke, tijdelijke banen. Prettig als je op zoek bent naar een uitzendbaan met goede arbeidsomstandigheden en een interessant salaris. Lekker aan het werk zonder eindeloos solliciteren? Kom je dan inschrijven bij Impact-HR; zeker weten dat jij binnenkort aan de slag bent als uitzendkracht!

Waarom inschrijven bij Impact-HR ?
Niet zo heel moeilijk! Bij Impact-HR mag je rekenen op een goed en persoonlijk contact. Je bent bij ons zeker geen nummer. We behandelen iedere sollicitant of werknemer met respect, ongeacht het land van herkomst. We hebben begrip voor andere culturen en onze medewerkers spreken een aardig mondje over de grens (Nederlands, Pools, Duits en Engels). Bij ons géén taalbarrières dus!

Onduidelijkheden vanwege de taal kunnen en mogen niet voorkomen. Iedere werknemer moet veilig aan het werk en dat betekent dat hij of zij precies moet weten wat er van hem of haar, op de werkvloer, verwacht wordt. Duidelijke instructies in een taal die je goed beheerst. Alles om je maar zo snel mogelijk thuis te voelen bij je nieuwe werkgever. Impact-HR spant zich voor je in en zorgt ervoor dat je (tijdelijke) carrière op rolletjes loopt.

Tijdelijk werk bij Impact-HR heeft veel voordelen. Zo hoeft het hebben van weinig ervaring geen punt te zijn. Je krijgt de kans te leren op de werkvloer en doet dus meteen werkervaring op. Staat weer mooi op je CV! Bevalt het niet, dan probeer je ander werk bij een andere klant van Impact-HR.

Met een tijdelijke baan maak je kennis met verschillende bedrijven en leer je om te gaan met collega’s. Impact-HR begeleidt je bij al dit soort dingen en in het geval van problemen heb je aan de medewerkers van Impact-HR goede bemiddelaars.

Uiteraard is de financiële kant van het uitzendwerk voor Impact-HR tiptop geregeld. Tijdige betalingen waarbij alle gemaakte werkuren volgens afspraak uitbetaald worden. Geen addertjes onder het gras; alles wordt strikt volgens de Nederlandse arbeidswetgeving uitgevoerd en geadministreerd.

Impact-HR zorgt voor goede begeleiding
Het is fijn als je nieuwe dingen kunt leren en je het uitzendwerk naar ieders tevredenheid kunt uitvoeren. Impact-HR helpt je dan ook graag op weg om je persoonlijk te ontwikkelen, je talenten te ontdekken en verzorgt scholingen en cursussen om je werk beter te kunnen doen. Of ander werk te kunnen doen. Een goede begeleiding in je tijdelijke baan is van groot belang voor de rest van je carrière.